USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE
Dom za smeštaj odraslih i starijih “Mojsilović plus” Beograd, Višnjička banja
(ili kraće Dom za stare “Mojsilović plus” Beograd)
-Posedujemo dozvolu za rad Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, br. rešenja: 022-02-00052/2017/19, br. licence: 289.
-Dom za stare „Mojsilović plus“ nalazi se na Paliluli, u naselju Višnjička banja, ulica Todora Manojlovića br.3, na atraktivnoj lokaciji i u mirnom kraju, sa prelepim pogledom na reku i grad.
-Prijatna atmosfera.
-Smeštajni kapaciteti raspolažu dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, krevetima za intenzivnu negu i antidekubit dušecima.
-Dom ima dvorište koje se u letnjem periodu koristi za odmor i šetnju.
-Celodnevna ishrana je organizovana u skladu sa princpima zdrave ishrane. Prilagođena je zdravstvenom stanju svakog korisnika pojedinačno. Obuhvata pet obroka u toku dana: tri glavna obroka i dve užine.
-O korisnicima Doma za odrasle i starije “Mojsilović plus” Beograd brine stručno osoblje koje čine licencirani socijalni radnik, lekar opšte prakse, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojem je jedini cilj zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših korisnika.

-Socijalni radnik osmišljava individualne i grupne aktivnosti i organizuje društvene događaje, proslave praznika, rođendane, društvene igre, razne kreativne radionice, jednom rečju celokupan kulturno zabavni život korisnika i uvek je tu za savet i razgovor kako se klijenti nikada ne bi osećali usamljeno.
-Od nege, higijene i ishrane pa do mecinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinjeno.
-PROSTOR
Objekat Doma se sastoji od četiri etaže, od kojih su tri etaže namenjene korisnicima usluga, dok je jedna etaža namenjena zaposlenima.
Svaka etaža poseduje prostranu terasu sa pogledom na reku. Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu posebno nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom, pa naši korisnici mogu birati između privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.
-Medicinska nadzor i nega 24 časa.
-Veliko dvorište.

Organizujemo:
-Proslave rođendana,
-Kreativne radionice,
-Čitanje poezije,
-Zabavne(kulturno-umetničke) programe.

Email: office.mojsilovic@gmail.com
Veb sajt: mojsilovic.rs
Dom za smeštaj odraslih i starijih „Mojsilović plus“
Ulica Todora Manojlovića br.3, 11060, Višnjička banja, Palilula, Beograd.

Telefoni: 064/954-3054; 011/2085-661